Maand AUGUSTUS 

4x speklappen

4x garnaalspies

4x curryworst

4x souvlakisteak

4x buffelosteak

4x hamburgers

bakje mayonaise

 

Van € 34,86 Voor € 25,00


 

Welkom bij Slagerij Thijs Kuepers


Onze webshop is online klik hier!

 

 

Als ambachtelijk slager bereiden en bewerken wij onze producten op ambachtelijke wijze waardoor de authentieke smaak van het product gewaarborgd blijft.

 

Vers en (h)eerlijk vlees
In eigen slagerij wordt het vlees op ambachtelijke wijze verwerkt tot fijne vleeswaren. Tevens kunt u bij Versboerderij Thijs Kuepers terecht voor diverse worstsoorten. Vanuit onze boerderijwinkel vinden onze producten hun weg naar onze klanten in de regio.
 

Wedstrijddeelname
Om ons vakmanschap en kwaliteitsniveau te meten met onze collega-slagers en te laten beoordelen door een deskundige jury, wordt er regelmatig deelgenomen aan wedstrijden. Met name onze rookworst uit eigen worstmakerij valt daarmee regelmatig in de prijzen:
Arnhem rookworststad
Kampioen achterham
 

Doelstelling 
Onze slagerij legt de nadruk sterk op de kwaliteit en de liefde voor het product en niet zo zeer op de kwantiteit.
En dat verschil proeft u!
 

Regionaal georiënteerd -> kwaliteit verzekerd      Zie ook pagina 'onze producten'
Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers uit de directe omgeving, is de herkomst van het vlees en de door ons gewenste kwaliteit eenvoudig te garanderen. Verder hanteert ons bedrijf de strenge HACCP normen die de hygiëne en kwaliteit van het product in alle stadia van verwerking moet garanderen.
 

Het gaat tenslotte om uw eten en gezondheid!!!! 
Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze aanpak en wat we voor u kunnen betekenen, bezoek dan onze winkel in Nederweert-Eind.

 
Weersverwachting | Nederweert-Eind